top of page
DrankenWillemsLogo3 wit vrijstaand groot.png

Over ons

Onze drankenhandel is al meer dan 60 jaar een begrip in de regio en wordt gerund door de derde generatie van onze familie. We zijn trots op onze rijke geschiedenis en tradities, maar we kijken ook altijd vooruit naar nieuwe ontwikkelingen en trends in de drankenindustrie.

 

We begonnen onze zaak in de jaren '60 als een kleine slijterij en zijn sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende drankenhandel met een uitgebreid assortiment. We hebben altijd geloofd in het aanbieden van een breed scala aan producten, zodat onze klanten altijd iets kunnen vinden dat aan hun smaak en voorkeuren voldoet.

Bij onze drankenhandel staat persoonlijke service centraal. Onze medewerkers staan altijd klaar om onze klanten te helpen en te adviseren, of ze nu op zoek zijn naar een cadeau voor een speciale gelegenheid of naar een drank die past bij een bepaald gerecht. 

Petra Willems

Willems dranken petra_0,5x.png
Dranken willems_low ress-71_edited_edited_edited.png

TROTS OP ONZE RIJKE GESCHIEDENIS

"We zijn er trots op dat we al meer dan 60 jaar een vertrouwde naam zijn in de drankenindustrie en we hopen nog vele jaren te kunnen blijven groeien." 

fotogallerij

persoonlijke service

scherpe prijzen

zeer uitgebreid assortiment

in de winkel of geleverd

alles voor uw feestjes

geschenkmanden/ geschenkbonnen

bottom of page